Welkom

Welkom op deze website waarop veel familiegeschiedenissen van mijn families te vinden zijn. Langzaam maar zeker bevat mijn database ruim 4000 familieleden. Grote kans dan ook dat u op een of andere manier ook familie bent of familie kunt vinden. U vindt een index op alfabetische volgorde onder de tab index.

 

Met mijn hobby probeer ik familieverhalen vast te houden, vast te leggen. Want uiteindelijk zijn de verhalen vele malen leuker dan de 'koude cijfertjes en lettertjes' die we in stambomen vinden. Waar hebben deze mensen gewoond. Wat waren in hun leven de bijzondere momenten en juist ook wat gewoon was. Omdat ik een aantal families onderzoek, weet ik ook van alles over de geschiedenis van verschillende delen van Nederland. Geschiedenissen in de stad, geschiedenissen op het platteland, ontginners, families die eeuwenlang op een boerderij wonen en gezinnen in Haarlem die in 20 jaar tijd op 5 adressen wonen. 't Kan allemaal!

Ik vind het leuk om samen met u deze verhalen op te bouwen. Dus weet u iets over één van mijn families, wilt u uw eigen verhaal vertellen en misschien met nog meer mensen delen of ziet u een foutje in mijn gegevens.... Neem vooral contact met mij op.

Wilt u op de hoogte blijven? En meer recent nieuws over mensen die nog leven ontvangen? Geef u dan op voor de nieuwsbrief die ik zo'n twee keer per jaar verstuur, onder de tab nieuwsbrief.

 

Veel plezier op deze website!